utorak, 31. siječnja 2012.

Orly - Purple Pleather

Ovaj predivan ljubičasti Orly je iz stare Plastix kolekcije, svi lakovi iz kolekcije imaju satin finish.
Do nedavno nisam uopće ništa znala o razno - raznim finishima lakova, a kamoli razliku između satin i matt finisha, ali razlike ima i jako je vidljiva.
Boja mi se jako sviđa i lako se nanosi što nije slučaj sa svim lakovima ovakvog i matt finisha. Dovoljan je jedan deblji sloj za potpuno prekrivanje, ja sam ipak stavila 2 tanja sloja. Boju je jako teško uhvatiti na slikama. Prva slika je bez blica, a ostale su sa blicom.




Ovaj post pišem po drugi puta jer mi net šteka i sve mi se obrisalo prvi put.
Ne znam da li primjetite da su mi nokti kraći nego prošli put, pukao mi je nokat na palcu pa sam ih morala skratit :( I kožica mi je užasno suha i počele su mi se zanoktice pojavljivat bez obzira koliko ih ja njegovala. Mrzim ovako hladno vrijeme i ovaj suhi zrak od grijanja.

Jučer i danas se bavim slaganjem i preslagivanjem lakova i imam dosta duplića pa danas nekog očekuje malo iznenađenje, navratite na face, možda vas danas prati sreća i osvojite nešto.


nedjelja, 29. siječnja 2012.

S-he br. 178

Poslikala sam nokte, uredila slike i sad razmišljam šta napisati o laku??? Niti je narančast, niti nude, a opet je pomalo od oboje, čak i boje breskve, ah, što znam opisati boju, hahaha.

Boja mi se sviđa, ali četkica je čista katastrofa, jedva sam nalakirala nokte sa njom i tekstura laka je pomalo gumasta, uglavnom užas od laka. Mislim da ću ga presipati u neku drugu bočicu jer bi mi bilo žao da ga ne koristim zbog četkice. Definitivno zadnji S-he lak. Imam ih par iz stare serije lakova i ti su mi dobro. Samo da napomenem da mi je i ambalaža grozna, ni malo me ne privlači njihova kozmetika, super za moj novčanik.

Slijede slike:



Slikano je na umjetnom svijetlu, bez i sa blica. Boje su dosta različite.
Da li se samo meni njihova četkica ne sviđa ili je stvarno čudna?


subota, 28. siječnja 2012.

Basic Beauty nr. 65 & Essence - Glisten Up

Danas sam izabrala jedan više proljetni nego zimski lak, ali bolesna sam i morala sam se malo razvedriti veselom bojom :)
Neću puno pričati nego ću opet stavit brdo slika jer uopće nisam mogla uslikati pravu ljepotu Basic Beauty laka, a niti divne kombinacije sa Glisten up-om.


i ovako izgleda u kombinaciji sa Essencom



Ova dva laka su mi jako draga, Basic sam dobila od kume i to mi je jedini te marke, a odlične je kvalitete, morat ću u nabavku po još :D A Glisten up mi je isto drag i trošim posljednje kapi. 
Kako vam se sviđa kombinacija?


srijeda, 25. siječnja 2012.

Moj prvi franken!

Kupio mi muž nedavno lak, predivan, boja između boje fuksije i žarko ružičaste, stvarno je bio lijep, ali... Dočepao ga se moj sin, nažalost za lak jer ga je razbio. Malo je udarao bočicom od pločice i odlomio se gornji dio, sva sreća nije se razlio po podu. Nisam znala šta bi sa njim, a bilo mi ga žao bacit pa sam odlučila nešto napraviti od njega. I ispalo je ovo:


Presipala sam ga u praznu bočicu od Seche Vite nadlaka i dodala mu jos par lakova i neke šljokice i ispalo je tako kako je. Na prvu sam bila oduševljena bojom, divna je, ali neuhvatljiva fotoaparatom, presijava se između roze i naranđaste, sa sitnim i krupnijim zlatnim šljokicama i sitnim flekijima, šteta što se ne vidi sve na fotkama.
Onda sam ga krenila lakirat i moje oduševljenje je splasnilo, lak je totalno "neupotrebljiv", jako teško se maže, gotovo nemoguće, koliko god ja thinnera usipala i dalje je pregust i "gumast", na noktima jako hrapav. Totalni fail, bolje da je u smeću završio.
No dobro, kako kažu, bit će bolje drugi puta.
Evo još malo slika:



Kako vam se sviđa boja? Ima li koja slična "original" boja, jako mi se sviđa i htjela bi takvu boju laka koje je maziva :)

utorak, 24. siječnja 2012.

O.P.I. - Mermaid's Tears & Bundle Monster plate 205

Napokon su mi stigle dugo željene Bundle Monster pločice, naručila sam novu verziju koja sadrži 25 pločica i sve su apsolutno predivne.

Jedva sam dočekala da ih isprobam, odlučila sam se za O.P.I.-jev Mermaid's Tears iz kolekcije Pirates of the Caribbean i Konadov zeleni lak na kojem nisam našla niti naziv niti broj laka.
Evo kako sam ja to zamislila, samo da napomenem da mi je ovo prvi puta da radim pečat preko cijelog nokta, još mi treba prakse.

I, kako vam se čini? Meni se sviđa i totalno sam se zaljubila u pečatiranje i mislim da ću od sada samo to radit.

I šećer na kraju, moram se zahvaliti jednoj jako dragoj osobi, a to je naša Lalica sa bloga Nails for fun..., imala je jako puno strpljenja sa mnom i objasnila mi je puno toga i čak sama uredila moj blog, hvala joj do neba, stvarno je duša od osobe i tako drage, nesebične i iskrene osobe zaista je teško naći u današnje vrijeme. Hvala ti još jednom!





ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Essence - Forget Me Not (Blossoms kolekcija)

U haranju po DM-u naišla sam na staru proljetnu kolekciju, prošlogodišnju. Baš sam se iznenadila zbog ponovnog pojavljivanja već viđene kolekcije, ali to mi je bila prilika da si kupim nešto sam sam propustila prošli put :D

Evo ovo je cijela kolekcija i sve boje su apsolutno predivne, iako mi je na žutom laku četkica neupotrebljiva ipak mu opraštam jer je apsolutno divan, najljepši žuti lak kojeg imam.




A ovog ću vam ja danas pokazati.






Ako već nemate i niste stigli ugrabiti lakove prošle godine trk u DM, ako ih još ima naravno! Preporučam svima, ovo mi je najdraža Essencova kolekcija.

nedjelja, 22. siječnja 2012.

Zaostaci...

Bas sam zapostavila blog i ne ponosim se time nimalo. Otvorila sam ga u najgorem razdoblju svog života i to me spasilo, malo mi zaokupilo misli i veselilo, pa čemu onda ne nastaviti tako nešto?!

Slijede slike nekih zaostalih manikura:

O.P.I. - Designer, de Better iz Muppet kolekcije




kojeg sam kasnije malo ukrasila sa O.P.I. - Gettin Miss Piggy With It također iz Muppet kolekcije




I malo blagdanskog nail arta :)





 a ovo sam sve koristila :)

i još malo pahuljica:




nije bas najurednije, ali to su moji prvi nail artovi, a bit će ih još mnogo.

Trudit ću se pisat češće, koliko mi moji mališani budu ostavljali vremena :)