nedjelja, 19. veljače 2012.

Catrice - Heavy Metallilac

Ovaj lak sam prvi zgrabila sa police kada sam se našla ispred nove Catrice kolekcije, tj. izmjene asortimana, bila je to ljubav na prvi pogled. Boja je predivna, jedina zamjerka mu je što ostavlja vidljive poteze četkice, no to se da ispravit ako imate mirnu ruku i strpljenja, ali meni je toliko divna boja da mu to baš i ne zamjeram. Žao mi je što nisam poslikala novu četkicu, mene je oduševila, aplikacija je puno jednostavnija, manje za čistit kasnije i manje poteza četkicom, oblikom me dosta podsjeća na rimmelovu, iako mi je rimmelova mrvicu draža.
Pa evo i slika:



Jedva čekam da se opet nađem ispred Catrice štanda jer je ovo bila kupovina u doslovno 3 minute pa i nisam najbolje vidjela sve nijanse, mislim da ću ih samo zbog četkice pokupovat sve :)

Broj komentara: 7:

  1. Divan! Nadam se da ću si ga moć kupit :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuuuuuuu kako je dobar. Pa šta su već stigle nove stvari?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, ja nasla u Mulleru, nisam bas stigla detaljno proucit jer smo se zurili (citaj - bila sam sa muzem) :D

      Izbriši
    2. I ja isto ne mogu vjerovati da je već stiglo kod nas... Zanima me sad offtopic - što je essemce kolekcijom, zna li tko možda? U Srbiji i BIH je već duže vrijeme na sniženju ono što izlazi iz asortimana - čak su negjde i stigli novi proizvodi, a kod nas u dm-u još ništa! Sooooou, ima li kakvih informacija?

      Izbriši
  3. Super izgleda nisam jos vidjela novu kolekciju u BiH :)

    OdgovoriIzbriši