četvrtak, 16. veljače 2012.

Haul!

Moram vam pokazati  šta sam sve kupila  u zadnje vrijeme, relativno kratko vrijeme. Priznajem moram se malo skulirat i odlučila sam da u vrijeme korizme ne kupim niti jedan lak. Znam da će mi to teško pasti, ali izdržat ću, ali naravno da ću prihvatiti one koje dobijem na poklon, to se ne računa jel?! Sva sreća pa sam okružena divnim ljudima koji znaju šta volim i podržavaju me u tome.

Na prvoj slici su Catrice lakovi iz nove kolekcije koja nije limitirana nego će biti redovna postava. Lakovi su odlični, četkica je šira nego prijašnja, podsjeća dosta na rimmelovu, meni je predobra. Redom idu: King Of Greens, Acid DC, Birdy Reloaded, Heavy Metallilac. Ja sam oduševljena novim asortimanom i mislim da ću sa vremenom kupit sve lakove samo zbog četkice, a čini mi se da su i formulu malo popravili.

Na drugoj slici su lakovi i palete iz limitirane Big City Life kolekcije koja me na prvu oduševila paletama dok su me lakovi ostavili ravnodušnom, ali ipak sam uzela 2. Prvi lak je New York, a drugi Berlin. Gornja paleta je Berlin, a dolje je London. Iako ne koristim često sjenila ova sam morala uzeti.

Ovdje su Essence lakovi iz Circus Circus LE i Crystalliced LE, redom idu: Cotton Candy, My Sparkling Acrobat, Applause, Applause i zadnji je Frosted Champaign.


Jedan nude lakić, Zoya - Avery i Basic Beauty Nr. 66.


E o ovom ne znam šta bi rekla, nedavno sam uzela ovih 6 O.P.I. lakova na e-bayu za samo 28 dolara, čudna cijena za 6 opića, naravno da su fake. Netko tko ih ne voli i nije im obožavatelj kao ja nikad ne bi skužio da su fake, ali jesu i to jako dobra kopija. Redom idu: Flower To Flower, Red My Fortune Cookie, Parlez-Vous Opi, Chocolate Moose, All That Razz-Berry i Tickle My France-y.

I šećer na kraju, poklon od kume za Valentinovo:

Rimmel - Pompous i Max Factor - Redly Nightshade.

Sve me strah prebrojati koliko lakova imam, skupilo ih se dosta u zadnje vrijeme. 







Broj komentara: 11:

  1. Uh, zaljubila sam se u ljubičasti i zeleni od Catrice-a *_*

    OdgovoriIzbriši
  2. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Gdje su to došli novi Catrice lakovi??????

    Odličan haul :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuuu, koje boje! Zavidim malo... :)) Odlično!

    http://angelsdustandfeathers.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Koji super ulov :)
    Nemam ni jedan OPIć ali i ovi fejkerski izgledju odlično, mislim te boje su mi divne.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooodlično!!!
    Ja mram brzo doći do novih catrice lakova!!

    OdgovoriIzbriši