utorak, 31. siječnja 2012.

Orly - Purple Pleather

Ovaj predivan ljubičasti Orly je iz stare Plastix kolekcije, svi lakovi iz kolekcije imaju satin finish.
Do nedavno nisam uopće ništa znala o razno - raznim finishima lakova, a kamoli razliku između satin i matt finisha, ali razlike ima i jako je vidljiva.
Boja mi se jako sviđa i lako se nanosi što nije slučaj sa svim lakovima ovakvog i matt finisha. Dovoljan je jedan deblji sloj za potpuno prekrivanje, ja sam ipak stavila 2 tanja sloja. Boju je jako teško uhvatiti na slikama. Prva slika je bez blica, a ostale su sa blicom.




Ovaj post pišem po drugi puta jer mi net šteka i sve mi se obrisalo prvi put.
Ne znam da li primjetite da su mi nokti kraći nego prošli put, pukao mi je nokat na palcu pa sam ih morala skratit :( I kožica mi je užasno suha i počele su mi se zanoktice pojavljivat bez obzira koliko ih ja njegovala. Mrzim ovako hladno vrijeme i ovaj suhi zrak od grijanja.

Jučer i danas se bavim slaganjem i preslagivanjem lakova i imam dosta duplića pa danas nekog očekuje malo iznenađenje, navratite na face, možda vas danas prati sreća i osvojite nešto.


4 komentara:

  1. prekrasna boja!! tvoji nokti kao i uvijek. kad ćeš nam otkriti tajnu kako njeguješ kožicu!??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, ma kožica mi je u komi od ove hladnoće i suhog zraka, sve više zanoktica mi se pravi i ne znam kako im stati na kraj. Koristim Essence ulje za kožicu, nekih 15-ak kn dođe i Burt's Bees kremu od limuna za kozicu oko noktiju. I naravno, tone kreme za ruke, poslje svakog pranja mazem ruke, a to je barem 10x na dan :)

      Izbriši