nedjelja, 29. siječnja 2012.

S-he br. 178

Poslikala sam nokte, uredila slike i sad razmišljam šta napisati o laku??? Niti je narančast, niti nude, a opet je pomalo od oboje, čak i boje breskve, ah, što znam opisati boju, hahaha.

Boja mi se sviđa, ali četkica je čista katastrofa, jedva sam nalakirala nokte sa njom i tekstura laka je pomalo gumasta, uglavnom užas od laka. Mislim da ću ga presipati u neku drugu bočicu jer bi mi bilo žao da ga ne koristim zbog četkice. Definitivno zadnji S-he lak. Imam ih par iz stare serije lakova i ti su mi dobro. Samo da napomenem da mi je i ambalaža grozna, ni malo me ne privlači njihova kozmetika, super za moj novčanik.

Slijede slike:



Slikano je na umjetnom svijetlu, bez i sa blica. Boje su dosta različite.
Da li se samo meni njihova četkica ne sviđa ili je stvarno čudna?


Broj komentara: 5:

  1. Barva je lepa, ampak tudi mene S-he laki ne mikajo preveč, odkar so zamenjali embalažo. Nekateri laki imajo čudno gosto formulo in so težki za nanašati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Na slikama boja lijepo izgleda..od nove kolekcije njihove nisam jos uzela ni jedan lak a meni se bas svidjaju njihove nove ambalaze :) ali u vecini slucajeva citam na blogovima da se bas i ne oduseve teksturom samog laka :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je baš tvoja nijansa...Stara kolekcija je bila mrak, kako po kvaliteti,tako i po dizajnu..

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam taj lak, i znam o čemu misliš..Jedino me boja privlači da ga opet namažem, ostalo je totalni pain in the a...

    OdgovoriIzbriši